LiNKtro

Meld je hier aan!

Hallo toekomstige LiNKer!

Elk jaar organiseert studievereniging LiNK een introductieweekend voorafgaande aan de HOI week. Dit weekend is ervoor bedoeld om je studiegenoten alvast beter te leren kennen. Op deze manier is de start van je studie weer een stapje gemakkelijker!

Het introductieweekend, ook wel bekend als LiNKtro, zal dit jaar plaatsvinden van 21 tot en met 23 augustus in Rijssen. Onze introcommissie is al druk bezig met de voorbereidingen en we hebben er super veel zin in!! Wees niet gevreesd dit kamp is geen ontgroening. Het draait erom dat jullie een fantastische start beleven van jullie studententijd. Tijdens het intro weekend zul je allemaal studiegenoten leren kennen en misschien zelfs klasgenoten.

Op maandag 23 augustus word je netjes op tijd afgeleverd op het Saxion om daar de academiedagen mee te maken. Daarnaast is het mogelijk om mee te doen met de HOI-week. Dit is misschien een stukje makkelijk en leuker nu je natuurlijk al wat mensen van LiNK kent :)!

Meld je hier aan!

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een mail met alle informatie, dat zal maximaal twee weken voor het introductieweekend zijn! De kosten voor het introductieweekend zijn €35,- euro. Hiervoor krijg je een super gezellig weekend, twee overnachtingen in een kampeerboerderij, meer dan voldoende eten en drinken en natuurlijk een onvergetelijke ervaring!
Wees er snel bij, want vol = vol!

Nog vragen? Je mag mij altijd mailen, bellen, appen of een postduif toesturen. Ik heb er nu al heel erg veel zin in!

Hopelijk zie ik je dan! 🙂

Groetjes,
Annick Nieuwenhuys
Voorzitter introductieweekend van LiNK

https://youtu.be/pr1aLxUisTU