Meet the Companies

Adwise_logo_fc.png
Adwise

Wij zijn Adwise. Een digital agency met meer dan 140 creatieve denkers en doeners aan de digitale frontier. Wij zetten bedrijven op een beslissende voorsprong. We creëren groei en concurrentievoordeel met geweldige ervaringen. De digitale tijd biedt kansen voor iedereen. Het verzilveren van deze kansen vraagt om een agency die verder kijkt dan morgen en er vandaag al mee aan de slag gaat.IMG_0604_-_peter_amstel_van.png
Allus Broadcastfacilitys

Allus levert full-service faciliteiten op het gebied van televisie- en mediaproducties. Met onze bevlogen vakmensen en moderne faciliteiten bieden wij hoogwaardig maatwerk in onder andere sport (Europees voetbal, verschillende vechtsporten, Jack’s Racing Days, Libema Open), evenementen (Military Boekelo, Bevrijdingsfestival Zwolle) en talkshows (UFC op Discovery+).
Avrotros_LOGO_01_RGB_Mint_-_Wessel_Gerritsen.png
AvroTros

AVROTROS is een publieke omroep gevestigd in Hilversum. Op de afdeling Radio maken wij de leukste programma's voor NPO Radio 2, NPO 3FM, NPO Radio 5 en Sterren NL. Denk hierbij aan Annemieke's A-Lunch, Sophie, Aan De Slag! en Muziekcafé. Tijdens jouw stage ben jij bezig met het maken van de vetste online content voor onze radioprogramma's. We nemen je mee in het gehele proces, van het bedenken tot publiceren. Daarnaast hebben we een super gezellig team waarmee we regelmatig een borrel organiseren! Enthousiast? Kom vooral bij ons langs, we praten je graag bij!


BIM4ALL-Logo_RGB-01_-_Celeste_Kienhuis-Breukink.png
Bim4All

Wij zijn BIM4ALL, specialisten op het gebied van digitalisering in de bouwsector door middel van Bouw Informatie Modellering. Met ca. 55 specialisten, werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende en toonaangevende bouwwerken, door heel Nederland. Ons team is jong (gem. 29 jaar), ambitieus en hecht. Als stagiair Creative Business zal je onderdeel uit maken van dit fijne team en krijg je bij ons veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Wij verzorgen al onze marketing (on- en offline) volledig zelf, waardoor je met alle facetten te maken zal krijgen. Zo kan jij ontdekken wat echt bij jou past. We vertellen je graag meer over onze werkzaamheden en wat we voor jou kunnen betekenen, op onze stand.


diezit-oranje-logo_-_Wendy_Sleiderink.png
Diezit

Welkom bij Diezit, waar creativiteit en strategie samenkomen om merken te transformeren en te laten groeien. Als vooruitstrevend marketingbureau geloven wij in de kracht van innovatie, data en creatieve content om unieke ervaringen te creëren voor onze klanten ( o.a. Inholland hogescholen, Bureau voor de Rechtspraak, Salland Zorgverzekeringen etc.). Ons team bestaat uit 30 gepassioneerde professionals op het gebied van (digitale) marketing, merkstrategie, contentcreatie en development, die allemaal streven naar het leveren van uitzonderlijke resultaten voor onze klanten. Wil je tussen een groep creatievelingen en strategen werken, waar je volledig tot je recht komt en uitgedaagd wordt om jezelf te ontwikkelen en gepusht wordt het maximale uit jezelf te halen? Check diezit.nl


logo_outlined_50_250mm_-_Karel_Kloeze.png
Don't Waste Culture

Don’t Waste Culture is één van de snelstgroeiende streetwear merken van Nederland en inmiddels uitgegroeid tot een internationaal veelgevraagd exclusief kledingmerk. Een jong informeel team van enthousiaste ondernemers, creatievelingen en marketeers werkt dagelijks aan het neerzetten van een onderscheidend merk en producten, een effectieve manier van marketing, een realistische groeistrategie en het bouwen van een community met loyale fans. Merkpositionering en marketingcommunicatie is naast het product leidend, en audiovisuele storytelling is hier een zeer bepalend onderdeel van.


logo_ETP_dressed_identities_png_-_Barbara_Meurs.png
ETP

ETP levert succesvol custom made duurzame bedrijfskledingcollecties op maat; van design to productie en volledig project management. Het bruist van de actie: creativiteit, complexe vraagstukken, productie maken (letterlijk & figuurlijk), veel service en advies aan alle klanten en hun medewerkers. En veel plezier in het werk met elkaar, en in datgene wat wij voor de klant doen. Ons doel? Trotse medewerkers bij de klant, die blij zijn met hun mooie duurzame bedrijfskleding. Hoe we dat doen? Met passie, commitment en respect. ETP werkt voor gerenommeerde klanten waaronder ODIDO, Johan Cruijff Arena, ABN AMRO, Holland Casino, Monuta, van Mossel, ANWB Retail, TUI, Brussels Airlines en Efteling. Geïnteresseerd? Kom gezellig langs voor een praatje.


Logo_HP_JPEG_-_Hengelo_Promotie.jpg
Hengelo Promotie

Hengelo Promotie zorgt voor het versterken van het Hengelose profiel door een eenduidige, constante en herkenbare werkwijze, communicatie en promotie. Onze focus ligt op het aantrekken van meer bewoners en bezoekers die langer in de stad verblijven en daardoor meer besteden. Daarnaast bouwen wij samen met onze partners aan het stadsmerk Hengelo. Wij willen een verbinding leggen tussen de vitale (binnen)stad en haar bewoners en bedrijven. Wij laten zien en vertellen onze doelgroepen wat de stad te bieden heeft.


Hooijer_Groep_Logo-diap_-_Puk_Kater.png
Hooijer Footwear Group

Hooijer Footwear Group is merkhouder, importeur en distributeur van diverse schoenmerken voor de Benelux en de gehele Europese Unie. Merken als CROCS, HEYDUDE, KEEN, LAZAMANI en Jan Jansen Amsterdam. De eigen merken zoals Lazamani, Jan Jansen Amsterdam en Tofvel gaan zelfs wereldwijde landgrenzen over. De schoenmerken binnen Hooijer Footwear Group positioneren zich in het midden of hoog segment en zijn onder te verdelen in (high)fashion, comfort en outdoor. Ieder merk is uniek maar kwaliteit en service staan bij alle merken in ons merkportfolio op één! Ons merkportfolio bestaat uit de toonaangevende merken: Crocs, HEYDUDE, Jan Jansen Amsterdam, KEEN, Lazamani, Lomer, Scholl, Sockwell, Tofvel en Toni Pons. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Oldenzaal. Daarnaast hebben wij showrooms in C.A.S.T. het inkoopcentrum voor schoenen en in het buitenland.


Online-JB_Main_Grijs_-_Jacqueline_van_Klooster.jpg
Just Brands

Just Brands is al meer dan 25 jaar een dynamisch en toonaangevende speler in de markt voor premium jeans en casual kleding in de Benelux en de DACH. Vanuit ons hoofdkantoor in Lijnden bouwen we met een down-to-earth en enthousiast team aan onze merken PME Legend, Cast Iron en Vanguard. Drie sterke merken met een eigen verhaal en onderscheidende imagoplatforms. Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op gezamenlijke inzet en toewijding om onze doelen te bereiken, waarbij plezier een van de belangrijkste drijfveren is. Ons veelzijdige team bestaat uit getalenteerde mensen met ieder hun eigen vakgebied, ondernemerschap en persoonlijke groei worden aangemoedigd in een gezonde, no-nonsense, eerlijke en open werksfeer.


MAD-TV_-_Niels_Neeskens.png
MADtv


MADtv MADtv is jouw online uitzendkanaal Jouw doelgroep bereiken met jouw boodschap of verhaal? In onze MADtv studio creëren we samen met jou een livestream of een podcast. Co-creatie in onze creatieve broedplaats waar mensen samenkomen om de doelgroep op een innovatieve, onderscheidende manier te bereiken met inspirerende verhalen. Wij faciliteren en ondersteunen jou daarin.


PNG_Mediastages_logo_witnieuwe_groen_-_kirsten_bense.png
Mediastages

Mediastages is hét platform voor studenten die stage willen lopen in de creatieve industrie. Op onze site www.mediastages.nl plaatsen wij stagevacatures voor meer dan 300 verschillende bedrijven. Denk aan de publieke omroepen, grote partijen als RTL, Banijay Benelux en Talpa maar ook kleine, innovatieve (start-up) bedrijven, uitgeverijen en online marketing bedrijven. We hebben stages in veel verschillende richtingen: Productie, Redactie, Grafische Vormgeving, Montage, maar ook Marketing/Communicatie. Heel divers, met als gemeenschappelijke deler: de creatieve industrie!

Logo-MoekotteMedia_-_Dennis_Moekotte.jpg
Moekotte Media


Moekotte Media staat voor authentieke, pakkende verhalen in creatieve uitingen. We werken resultaatgericht aan krachtige mediaproducties op basis van de vraag van onze klanten. We zijn een sparringpartner en het productiehuis voor video, animaties, fotografie en teksten.

Ontzorgen zit in ons DNA. Dat betekent dat we onze partners dát bieden waar ze naar op zoek zijn. We doen er alles aan om organisaties te doorgronden om zo de passende communicatiemiddelen te produceren. Waar een ander genoegen neemt met een goed verhaal, maken wij er een trending topic van. Passievol en écht.

Moekotte Media. Vertel meer.

logog_-_Mario_Van_Santen.png
Regionale Publieke Omroepen

De RPO is het samenwerkings- en coördinatieorgaan voor de regionale publieke omroepen in Nederland.

De regionale publieke omroepen brengen onderscheidende regionale journalistiek. De omroepen zien wat er in de regionale samenleving gebeurt, brengen nieuws, controleren de macht en dragen bij aan een sterkere verbondenheid in de regio. De omroepen zetten zich ervoor in om met hun publieke media-aanbod een groot en breed publiek te bereiken.

De RPO verbindt de regionale publieke omroepen met elkaar en vormt de basis voor een gezamenlijke beleidscyclus. Wij coördineren deze beleids- en verantwoordingscyclus en bevorderen samenwerking tussen regionale omroepen. Wij voeren onze taken uit in nauw overleg met de regionale omroepen.

Eén van die taken is het werven en behouden van talent. Zo willen wij namens de dertien regionale omroepen in Nederland graag aan jou vertellen wat je in een media-organisatie als die van ons allemaal kunt doen en hoe je je kunt ontwikkelen. Daarbij kun je denken aan alle voorkomende journalsitieke, marketing - en communicatiewerkzaamheden.

En denk vooral niet dat wij suffe en ouderwetse organisaties zijn, want meer dan de helft van onze medewerkers is jonger dan 35 jaar. Daarbij lopen we voorop bij de inzet van technische vernieuwingen en zijn we actief op vrijwel alle social mediakanalen. Juist voor die kanalen zoeken we doorlopend toppers voor wie deze kanalen geen geheimen kennen en die graag een steentje bijdragen aan de prodcutie en verspreiding van onze unieke content.


Artboard_1.png
Studio MAD

Wij zijn MAD. Gespecialiseerd in Films en Animaties. We zijn gek van bewegende beelden. Fools for motion. Binnen ons bedrijf is het zijn van een 'Fool' een ereteken. Het vertegenwoordigt onze toewijding aan creativiteit, onze onbevreesdheid tegenover conventies en onze omarming van het onconventionele. Wij zijn er trots op dat we de wereld door een andere lens zien.


Gevoed door passie. Gedreven door creativiteit.


We are MAD - FOOLS FOR MOTION
Logo_Saxion_-_Rosanne_Eeftink.jpeg
Saxion Career Services

Heb jij vragen over jouw loopbaan? Twijfel je of weet je niet waar je moet beginnen? Ben je nieuwsgierig naar je kwaliteiten en talenten, maar weet je niet hoe je hier inzicht in krijgt?Dan helpen de loopbaancoaches van Saxion Career Services je graag verder. Zij geven je advies en tips over je loopbaan. Denk bijvoorbeeld aan inzicht krijgen in je talenten en kwaliteiten en welke stageplek of werkomgeving daarbij past, het kiezen van een stage, het zoeken van je afstudeeronderwerp of aan sollicitatiehulp. Waarbij het goede nieuws is, we zijn er voor alle Saxion studenten en ook voor alle leerjaren dus kom gerust langs. Ook alumni is tot 2 jaar na afstuderen kosteloos welkom bij ons.

Saxion's Career Services are here to help you with your career choices. During your studies, you will make choices that will affect your career, such as: choosing an internship, deciding on the specialisation within your programme, or choosing your graduation topic. Career Services support all Saxion students in making these choices and support students in finding an internship, graduation assignment or in preparing for their career choices after their studies.


WE_LOGO_-_Patricia_van_Nuland.jpg
WE Fashion

Ben jij nieuwsgierig naar de werkwijze van een internationale mode-organisatie, draai je je hand niet om voor een uitdaging en wil jij een sterke basis leggen voor je latere carrière? Dan is een stage bij WE Fashion iets voor jou!Meer bedrijven worden nog bekent gemaakt