Root

Samen werken aan ambitie en groei, dat omarmen wij. Ons team levert op maat gemaakte netwerkoplossingen, zodat uw bedrijf beter presteert. Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Aspen Valley

Aspen Valley is hèt feestcafé van Enschede en omstreken! Hier gebeurt het en daar wil je bij zijn! Een feest of een avond stappen bij ons is een regelrechte belevenis. Een begrip is onze ronddraaiende bar, de gezellige barmannen en professionele flair- en cocktailshakers en natuurlijk de hele avond de hipste platen van toen tot nu! Wij maken er altijd één groot feest van en jouw avond een regelrecht succes!

eqib

“Voor je het weet, ben je student-af. Bereid je dus nu al goed voor op je carrière. Met Eqib ben je verzekerd van een geweldige start! Zij kunnen jou actief helpen in de vorm van persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat je jouw ambities kunt gaan waarmaken. Zij zijn een full service HR bureau gevestigd in Hengelo en doen er alles aan om jou op persoonlijk vlak te ontwikkelen.Dit kunnen Zij jou bieden:

  • Een zeer uitgebreid netwerk van interessante organisaties uit Oost Nederland
  • Ervaren recruiters die kansen zien en voor jou die ene droombaan vinden: een baan die optimaal bij je past binnen een organisatie waarin je je thuis voelt
  • Vacatures in veel verschillende vakgebieden. Voor alle actuele vacatures, bekijk de website: eqib.nl
  • Professionals met de focus op de ‘human factor’ die jou kunnen helpen middels bijv. assessments en talentenanalyses om jouw persoonlijke eigenschappen en ontwikkelkansen in kaart te brengen
  • Coaching & training op verschillende gebieden; zoals talentontwikkeling waarbij je je bewust wordt van je talenten, hoe je deze ontwikkelt en inzet

Je bent altijd welkom om kennis te komen maken. Lees meer op de website of neem contact op via 074 349 40 74 of info@eqib.nl.

Studystore.nl_

” Study Store is leverancier van studieboeken en educatieve diensten aan studenten en onderwijsinstellingen in het MBO/HBO/WO, studieverenigingen, bedrijven en overheidsinstanties. Bestel bij Study Store je boeken met korting als LiNK lid!”

Mise en Place

“together we proudly put energy in making friends & creating synergy”. Voor ons betekent dit vriendschappen voor het leven opbouwen en samen het beste in elkaar naar boven halen. Op alle niveaus in de organisatie wordt deze missie uitgedragen. Deze missie staat voor leren, creëren, elkaar inspireren en samen presteren en wordt binnen al onze labels nageleefd. Zowel voor onze medewerkers als voor onze relaties willen wij van onmiskenbare meerwaarde zijn. Of dit nu naar voren komt door onze Mise en Place Academy of onze inzet om onze relaties zo veelvuldig mogelijk gebruik te kunnen laten maken van ons netwerk – iedere Mise en Place medewerker ademt en leeft deze missie.

Mitra

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een enorm assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac, bij Mitra ben je aan het juiste adres.

ricoh

Ricoh is leverancier van producten en diensten op het gebied van IT & documentmanagement oplossingen. Naast onze hoogwaardige multifunctionals en printers bieden we duurzame oplossingen op het gebied van documentbeheer. Oplossingen die gericht zijn op het optimaliseren van informatiestromen binnen en tussen organisaties. Dat doen we met inzet en passie, zowel voor multinationals als voor lokale bedrijven. Het doel is steeds hetzelfde: organisaties efficiënter, duurzamer en productiever laten werken.

Harry's stoffen

Om u een indruk te geven van onze winkel en het assortiment hopen wij u op deze manier een overzicht te geven wat er bij ons zoal te krijgen is. Wij bieden een zeer uitgebreide collectie in mode, decoratie, gordijn, vitrage, inbetween stoffen en raamdecoratie aan, die wekelijks worden aangevuld met de nieuwste modekleuren en trends. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de bijbehorende fournituren zowel voor de mode als voor de decoratie/gordijn stoffen in een ruime keuze bij ons te verkrijgen.

J.B.R. Handelsonderneming
het leveren en bedrukken, borduren van textiel en aanverwanden en tevens belettering voor o.a. auto’s reclameborden winkelpanden etc.