J.B.R. Handelsonderneming
het leveren en bedrukken, borduren van textiel en aanverwanden en tevens belettering voor o.a. auto’s reclameborden winkelpanden etc.
Mitra

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een enorm assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac, bij Mitra ben je aan het juiste adres.

poco mucho logo

Poco mucho is een Argentijns restaurant gevestigd in het centrum van Enschede. Wij staan bekend om ons hoog kwalitatieve eten en zijn daarom niet voor niets al 3 keer door de website Iens.nl uitgeroepen tot topper van het jaar.
Wij hebben maar één doel en dat is elke klant een onvergetelijke ervaring geven bij Poco Mucho, dit doen wij niet alleen door middel van het beste Argentijnse eten te bereiden maar elke klant afzonderlijk echt goede service te bieden.

Aspen Valley

Aspen Valley is hèt feestcafé van Enschede en omstreken! Hier gebeurt het en daar wil je bij zijn! Een feest of een avond stappen bij ons is een regelrechte belevenis. Een begrip is onze ronddraaiende bar, de gezellige barmannen en professionele flair- en cocktailshakers en natuurlijk de hele avond de hipste platen van toen tot nu! Wij maken er altijd één groot feest van en jouw avond een regelrecht succes!

Mise en Place

“together we proudly put energy in making friends & creating synergy”. Voor ons betekent dit vriendschappen voor het leven opbouwen en samen het beste in elkaar naar boven halen. Op alle niveaus in de organisatie wordt deze missie uitgedragen. Deze missie staat voor leren, creëren, elkaar inspireren en samen presteren en wordt binnen al onze labels nageleefd. Zowel voor onze medewerkers als voor onze relaties willen wij van onmiskenbare meerwaarde zijn. Of dit nu naar voren komt door onze Mise en Place Academy of onze inzet om onze relaties zo veelvuldig mogelijk gebruik te kunnen laten maken van ons netwerk – iedere Mise en Place medewerker ademt en leeft deze missie.

Root

Samen werken aan ambitie en groei, dat omarmen wij. Ons team levert op maat gemaakte netwerkoplossingen, zodat uw bedrijf beter presteert. Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Studystore.nl_

Study Store is leverancier van studieboeken en educatieve diensten aan studenten en onderwijsinstellingen in het MBO/HBO/WO, studieverenigingen, bedrijven en overheidsinstanties. Bestel bij Study Store je boeken met korting als LiNK lid!