Welkom bij LiNK!
LiNK is de studievereniging van de Academie Creatieve Technologie van Saxion, Enschede. Hieronder vallen studenten van de opleidingen Creative Media and Game Technologies, Media, Informatie en Communicatie en van Technische Commerciële Textielkunde (evenals de Engelstalige variant Textile Engineering Management). Daarnaast kan je ook lid worden als je de studieroute Game Technology volgt. LiNK is opgericht op 21 september 2001 en telt op dit moment ruim 1300 leden. Hiermee is LiNK de grootste en meest actieve vereniging van heel Saxion!

Wat doet LiNK?
LiNK is de schakel tussen de student, de opleiding en het toekomstige werkveld. Tijdens je studie organiseert LiNK workshops, seminars, gastcolleges, feesten, borrels, filmavonden, de jaarlijkse studiereis, de introductie en nog veel meer (studiegerelateerde) activiteiten. Ook biedt LiNK haar leden korting op boeken en ander studiemateriaal. Daarnaast zijn er nog veel andere exclusieve aanbiedingen en kortingen beschikbaar voor leden.

Commissies.
Word actief lid bij LiNK! Binnen de studievereniging kennen we verschillende commissies. Geef je op voor één van de commissies en je organiseert bijvoorbeeld de feesten, filmavonden, verzorgd de promotie, regelt activiteiten en workshops of de introductie voor de nieuwe studenten. Ook wordt er elk jaar een studiereis georganiseerd. We zijn al naar Parijs, Berlijn, Londen, Milaan, Keulen, Praag, Boedapest, Kopenhagen en Krakau geweest. Wie weet bepaal jij waar de aankomende reis naar toe gaat! Voor meer informatie over de commissies, zie de pagina bovenaan of klik hier. Voor informatie over het lidmaatschap, klik hier.