Hoe word ik lid?

Ben je nog geen lid en wil je je aanmelden? Kom dan even langs het LiNK-hok en vul een inschrijfformulier in. Liever lui dan moe? Vul het formulier op de site in, nog makkelijker!

Wat kan ik allemaal met mijn lidmaatschap?

Komen die voordeeltjes! Zo kan je onder andere op donderdagavond je jas gratis ophangen in de Aspen en in het terras seizoen er een gratis kopje koffie of thee krijgen op vertoon van je pas! Ook kan je nu genieten van de drankkaart voordeel elke dinsdagavond in San Remo! Lekker goedkoop uit eten bij de Poco Mucho! Bij onze vaste drukker Ricoh krijg je ook nog eens aantrekkelijke korting op drukwerk! Kortom, teveel om op te noemen en vergeet niet de roem die je gratis krijgt bij je LiNK-pas, iedereen wil er een! Maar het grootste voordeel, jij kan naar elke LiNK activiteit!

Hoeveel is de contributie?

De contributie wordt jaarlijks vastgesteld in de ALV, maar is al jarenlang €12,50. En dat heb je er al met je boekenkorting uit!

Hoeveel mensen zijn er lid?

Er zijn al ruim 1300 mensen die je voorgingen! En die 1300 weten wat jij mist!

Ik heb geen Nederlandse rekening.

Geeft niet, we gaan het alsnog proberen om er geld van te incasseren.

Er is geen incasso mogelijk vanaf mijn rekening.

Dat kan gebeuren, maar we doen wel het liefst alle betalingen via incasso. Kan je dit niet activeren? Zo niet, geef een andere rekening op waar het wel vanaf kan. Als het echt niet anders kan dan kun je ook nog contant betalen.

Ik zag dat jullie geld van mijn rekening wilden incasseren maar er was onvoldoende saldo.

Je laat het geld goed rollen dus! Kan gebeuren, maak het handmatig even over of breng het cash langs. Stuur ook even een mailtje hierover, anders proberen wij het opnieuw te incasseren en dan betaal je dubbel, dat wil je vast niet.

Afmelden

Wil je je afmelden bij LiNK? Stuur dan een mail naar bestuur@islink.nl. Je zult dan van ons een uitschrijfformulier ontvangen die je dient in te vullen en terug te sturen voorzien van handtekening. Deze kun je naar ons opsturen of even langs komen brengen. Opzeggen voor het volgende schooljaar moet vóór 31 juli van het lopende schooljaar. Daarna word je lidmaatschap automatisch verlengd, heb je een betalingsverplichting en storten we de contributie niet terug!

Ik ben afgestudeerd maar er wordt nogsteeds contributie afgeschreven.

Dat klopt, LiNK staat namelijk helemaal los van de academie. Zo weten wij niet wanneer jij afgestudeerd bent en/of je geen lid meer wil zijn van ons. Wij gaan er van uit dat je niet heel even LiNK lid bent, maar voor het leven! Zo organiseren wij namelijk ook activiteiten voor onze Alumni, blijf dus lekker LiNK!