Stijn

Externe Betrekkingen
Het bestuurslid Externe betrekkingen is verantwoordelijk voor het contact met de samenwerkingen die LiNK heeft. Hij/zij onderhoud het contact met bedrijven en zorgt dat er voor dat de bestaande contracten verlengt worden. Daarnaast gaat de Externe betrekkingen opzoek naar nieuwe samenwerkingsmogelijkheden. Denk hier bij aan sponsor geld of kortingen voor leden. Hij of zij zorgt voor de naamsbekendheid van LiNK en haar activiteiten buiten de deur.
Karaktereigenschappen: netwerker, communicatief vaardig, oplossingsgericht, betrouwbaar en zakelijk wanneer nodig.

 

De ervaring van Stijn

Algemene ervaring:

Zo, daar gaan we dan. Ladies and Gentleman, fasten your seatbelts! This ride may get heavy! Pgggg.. Pggggg. Houston! Houston we have connection. Ready for take off! Pggggggggooooogggggggguuuuuuuggggjguguugugugugug!
Anderhalf kwartiel ben ik nu bezig. Praktisch zijn we op de helft, theoretisch moeten we nog ietsje meer. Yes! Dan ben ik er eindelijk vanaf. Maar nee hoor. Een LiNK bestuursjaar is hartstikke leuk. Lekker de hele dag dingen doen die je leuk vindt, en als het vervelend begint te worden is er al weer vakantie. Yes! Een ideale mogelijkheid om in een jaar tijd leuke dingen te doen, je cv bij te scherpen en dingen te leren. Ik ben bijvoorbeeld een stuk beter geworden in Indesign. Super handig! Toch is een bestuursjaar ook heel erg intensief. Alle evenementen zijn heel erg druk. Wel leer je superveel nieuwe mensen kennen en verdubbelt je aantal Facebookvrienden!

Functie-ervaring:

In de meest interessante en geweldige functie Externe Betrekkingen word je echt een beter mens. Je gaat naar bedrijven, hebt superveel visite kaartjes en bent echt de spin in het web. Je onderhoudt de contacten met alle partners van LiNK en zoekt nieuwe partners. Is er vanuit LiNK behoefte aan een bepaalde korting of workshop? Dan mag jij dat bedrijf gaan zoeken en benaderen. Een uiterst leerzame en goede ervaring. Je leert je product verkopen en lef hebben. Een eigenschap waar je de rest van je leven profijt van hebt! Dus waar wacht je nog op? Word jij mijn opvolger?