Begin jij met een nieuwe studie (2019/2020) op Saxion in Enschede? (CMGT, CB of F&TT?)

Start jou studententijd met het introductieweekend van studievereniging LiNK (LiNKtro)! Van 24 tot 26 augustus organizeert LiNK een introductieweekend voor de studenten van de Academie Creatieve Technologie.

Tijdens dit weekend worden er veel verschillende toffe activiteiten en games georganiseerd terwijl je je medestudenten leert kennen. Maak je dus vooral geen zorgen als je nog niemand kent!

Ben je nou benieuwd hoe zo’n weekend eruit ziet? Check dan vooral de video hiernaast!

Wanneer je je wil opgeven voor het introductieweekend vul dan het onderstaande formulier in voor 16 augustus (als je ja na 10 augustus opgeeft ontvang je geen t-shirt). De kosten van het introductiekamp zijn 35,- per persoon
Let op! Er vindt geen ontgroening plaats. LiNK is namelijk een studievereniging en geen studentenvereniging.

Nog niet overtuigd of wil je meer zien? Check dan de Instagrampagina van LiNK (sv.link) of de foto’s op deze website!
Als je geen bevestigingsmail ontvangt binnen 5 dagen, stuur dan een mail naar bestuur@islink.nl

Vul alle gegevens in, anders wordt het formulier niet verzonden!

Door dit formulier in te vullen accepteer ik dat s.v. LiNK mijn gegevens deelt met Saxion met betrekking tot toekomstige evenementen en het ledenregister. Ook ga ik ermee akkoord dat er foto's en video's worden gemaakt tijdens het introductieweekend.

Geslacht:  Man Vrouw
Geboortedatum:
Studie:
Studentnummer (indien al bekend):
Shirtmaat:
Hoe ben je bij ons terecht gekomen? :  Social Media Website Bellen Mail Opendag Familie/Vrienden

Ik word lid van studieverenging LiNK en ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Door akkoord te gaan met die formulier geeft u toestemming aan studievereniging LiNK om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van studievereniging LiNK. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terug boeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Ik ga mee op introductiekamp van studievereniging LiNK.

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan Studievereniging LiNK om een eenmalige incasso-opdracht te sturen naar uw bank om een bedrag van €35,- van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om eenmalig een bedrag van €35,- van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Studievereniging LiNK. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terug boeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. Mocht je na aanmelding niet meer mee kunnen naar het LiNKtro dan moet je je afmelden voor 12 augustus anders is er geen restitutie mogelijk.