F.A.Q.

Hoe word ik lid?

Wil je je aanmelden als LiNK-lid? Klik dan in het menu bovenaan de website op word lid! Je kan je gemakkelijk online inschrijven via onze website.

Wat kan ik doen als LiNK lid?

Bij ons hok op de 7e verdieping van het Epy Drost kan je gratis koffie op thee halen en genieten van snoep of drank via ons streepsysteem. Daarnaast bied LiNK kortingen en voordelen bij bedrijven en locaties in Enschede! Check voor de meest recente voordelen onze sponsoren/voordelen pagina onder het kopje leden in het menu hier boven!

Hoe duur is de contributie?

€12,50

Hoeveel leden heeft LiNK?

Ieder jaar hebben we nieuwe leden, ons ledenaantal groeit daarom ook sneller dan we deze pagina up to date kunnen houden. Het ledenaantal ligt in ieder geval boven de 1000 en daarmee zijn wij de grootste studievereniging van Saxion!

Ik heb geen nederlandse bankrekening

Als je beschikt over een IBAN is dat geen probleem, in een ander geval zullen we alsnog proberen geld af te schrijven van je internationale bankrekening. Als dat niet lukt nemen wij contact met je op.

Ik zag dat jullie geld wilden incasseren van mijn rekening, maar ik had onvoldoende saldo.

Je laat het geld goed rollen dus! Kan gebeuren, maak het handmatig even over of breng het cash langs. Stuur ook even een mailtje hierover, anders proberen wij het opnieuw te incasseren en dan betaal je dubbel, dat wil je vast niet.

Uitschrijven

Wil je je uitschrijven als een LiNK-lid? Stuur een email naar bestuur@islink.nl. Dan krijg je een uitschrijfformulier, deze moet je invullen en naar het LiNK-hok brengen. Of je kunt het formulier inscannen en terugmailen. Als je je wilt uitschrijven, doe dit dan voor 31 juli. Anders gaat je lidmaatschap door voor het volgende jaar.

Ik ben afgestudeerd maar er word nogsteeds contributie afgeschreven

Dat klopt, LiNK staat namelijk helemaal los van de academie. Zo weten wij niet wanneer jij afgestudeerd bent en/of je geen lid meer wil zijn van ons. Wij gaan er van uit dat je niet heel even LiNK lid bent, maar voor het leven! Zo organiseren wij namelijk ook activiteiten voor onze Alumni, blijf dus lekker LiNK!