Externe betrekkingen

Externe betrekkingen

Het bestuurslid Externe betrekkingen is verantwoordelijk voor het contact met de samenwerkingen die LiNK heeft. Hij of zij onderhoudt het contact met bedrijven en zorgt dat er voor dat de bestaande contracten verlengt worden. Daarnaast gaat de externe betrekkingen opzoek naar nieuwe samenwerkingsmogelijkheden. Denk hier bij aan sponsor geld of kortingen voor leden. Hij of zij zorgt voor de naamsbekendheid van studievereniging LiNK en haar activiteiten buiten de deur.

 

Karaktereigenschappen: netwerker, communicatief vaardig, oplossingsgericht, betrouwbaar en zakelijk wanneer nodig

 

De ervaring van Wouter van den Belt

Algemene ervaring

Bestuur zijn wat is het nou eigenlijk? Een beetje activiteiten organiseren, je professioneel gedragen en aanzien hebben van al je leden. Ik doe het nu al bijna een half jaartje, en afgezien van alle corona onzin bevalt het me goed. Ik vind vooral het nieuwe mensen leren kennen en het organiseren van activiteiten samen met de commissies leuk. Ook leer je er veel van, zelf heb ik leren animeren en ben ik beter geworden in plannen. Niet te vergeten staat het natuurlijk goed op je CV en gaan de bedrijven op hun knieën smeken dat jij bij hen komt werken!

 

Functie-ervaring

De functie externe betrekkingen is natuurlijk de leukste. Bedrijven zoeken, mailen en gesprekken voeren. Je onderhoudt de samenwerkingen en probeert er nieuwe bij te krijgen. Daarnaast ben je flexibel met je tijd en kan je het zo druk maken als je zelf wil. Tijd besteden aan algemene taken als het organiseren van activiteiten is zeker mogelijk. Je ontwikkelt je op het gebied van zakelijke gesprekken, leert bedrijven te benaderen, je overwint je bel angst en wordt een echte zaken man/vrouw. Voel jij je aangesproken? Meld je dan nu aan en wie weet word jij mijn opvolger!