Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

vacature ERVAREN DIGITAL MARKETEER (32-40U/W) bij TRIMM

14 - 03 -2018 @ 08:00 - 17:00

Evenement Navigatie

digital-marketeer-1024x394

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag groeien als digital marketeer? TRIMM is op zoek naar versterking op mediorniveau voor het digital marketingteam. Heb je dus al enig ervaring in de digital wereld en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en werkgever: dan is dit je kans!

Wat ga je doen?

In deze functie ben je samen met 7 teamgenoten verantwoordelijk voor het bedenken, realiseren en uitrollen van integrated marketing campaigns en marketing automation. Dit doe je voor klanten zoals Nexperia, DSM, Teijin Aramid, Broshuis en Iemand.nl. Hierbij maak je gebruik van analytics, SEO- en SEA-technieken. Om de campagnes beter te laten landen bij de doelgroep speelt A/B testing uiteraard een grote rol in de dagelijkse werkzaamheden.

We werken voornamelijk voor grote (internationale) klanten. De projecten hebben daardoor veel impact en zichtbaarheid. De diversiteit in opdrachtgevers en de uiteenlopende campagnedoelstellingen maken het werk afwisselend. Het vakgebied is onderhevig aan continue ontwikkeling. Bij TRIMM krijg je daarom volop de ruimte om certificeringen te behalen en jouw kennis up-to-date te houden.

Jouw team heeft veel eigen verantwoordelijkheid en beslissingsbevoegdheid. De grote autonomie brengt met zich mee dat het team verwacht dat je initiatief toont in het opdoen van domeinkennis. Vanwege de grote complexiteit aan de klantzijde kun je gelukkig altijd bij je team terecht voor advies of antwoorden op vragen.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Medeverantwoordelijk worden voor prijswinnende projecten voor grote klanten.
  • Goede primaire en zeer ruime secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Veel aandacht voor inhoudelijk professionele groei en persoonlijke ontwikkeling.
  • Een jong en gezellig team met gedreven mensen.
  • Een comfortabele eigen werkplek in ons open en moderne pand in de Enschedese wijk Roombeek.

Waar zijn wij naar op zoek?

Voor deze functie zijn een aantal persoonskenmerken belangrijk.

Must have:

  • Je hebt ruime aantoonbare werkervaring met digital.
  • Je bent in staat om de verbinding te maken tussen gebruikers, de business en de techniek.
  • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Nice to have:

  • Ervaring met tools als Eloqua, Copernica, Hubspot, Google Analytics, Google Adwords en Tagmanager wordt gezien als een pré. Nog niet gewerkt met één van deze? Geen nood, want dan leren we het jou.

Over TRIMM

Bij TRIMM werken we met meer dan honderd specialisten aan het bedenken, ontwerpen, bouwen, hosten en onderhouden van digital platforms, sites, portals, shops en campagnes voor klanten zoals Philips, DSM, Nexperia, KLM, Ziggo, Pentair, Grolsch en Universiteit Twente. Doordat we bij TRIMM werken in zelfsturende agile teams, hebben onze teams veel autonomie in het realiseren van succesvolle digital concepten. We voelen ons gezamenlijk verantwoordelijk voor het succes van onze klanten en het slagen van de projecten. Wij zijn daarbij constant op zoek naar de overtreffende trap; elk project moet een groter succes worden dan het voorgaande. Het resultaat van deze filosofie is dat we al meerdere malen in de prijzen zijn gevallen met de webapplicaties en platformen die wij gebouwd hebben. Dit maakt TRIMM een erg leuke plek om te werken! Meer informatie over TRIMM kun je hier vinden.

Solliciteren

Wil je jouw carrière in digital marketing graag voortzetten bij TRIMM? Stuur ons dan vóór 16 februari jouw CV en motivatiebrief via solliciteren@trimm.nl, of gebruik het onderstaande contactformulier. Voor meer informatie over TRIMM kun je natuurlijk ook mailen of bellen met 053-4800480.

Gegevens

Datum:
14 - 03 -2018
Tijd:
08:00 - 17:00