Irritated Angry Bipolar

DINGEN DIE IK HAAT

Mensen zeggen vaak spread the love, toch? Nou, soms moet je gewoon even lekker een potje haten.

Dus dat ik ga ik nu doen. Even een kleine disclaimer voel je niet persoonlijk aangevallen door alles

wat ik benoem ofzo.

 

Haat 1:

Ja oké waar ik dus echt een godsgruwelijke hekel aan heb, zijn van die mensen die dan op de fiets zijn en dan bij een rood stoplicht heeeelemaal vooraan gaan staan terwijl er al meer mensen staan te wachten. Like, je bent niet beter dan de rest ofzo sluit gewoon achteraan, dipshit. Maar dat is nog niet het ergste, want vaak fietsen ze ook nog bijzonder langzaam… Dus dan haal je ze weer in. En dan bij het volgende stoplicht, GEBEURT PRECIES HET ZELFDE. Dat soort mensen moeten gewoon echt even leren normaal doen. Ik ben echt in staat om zo iemand van de fiets te trappen en erop te spugen. Alleen dit schrijven maakt me al pissig. Gewoon fietsen in het algemeen is trouwens al kut.

 

Haat 2:

Oké ik denk dat deze iets meer relatable is voor sommigen van jullie. Dat is namelijk mensen die smakken, niezen, hoesten of ander onnodig kabaal maken. Ja sorry hoor, maar doe gewoon even niet. Ik kan daar echt slecht tegen en ik moet me echt oprecht inhouden om niet een sneer naar diegene te geven als ze dat doen. Soms zeg ik er weleens wat van maar dan beginnen mensen vaak te lachen terwijl ik dan echt serieus ben. Dus niet in mijn aanwezigheid smakken, niezen, hoesten of kuchen of iets dergelijks, alvast bedankt. En als je wel doet, niet janken als ik er wat van zeg.

 

Haat 3:

Ja ook zoiets wat zo verschrikkelijk irritant is, als mensen CONSTANT de neus ophalen. Snuit gewoon je druipende neus sukkel, zoveel moeite is dat toch niet. Ik had dus iemand voor mij zitten tijdens mijn eindexamen Nederlands en ik kon me er gewoon niet meer door concentreren. Heb die gozer

flink aangesproken na de tijd, want heel veel mensen vonden het irritant maar durfden niks te zeggen dus het was oké. Lul.

 

Haat 4:

Dit is zo ongeveer de grootste ergernis van iedereen denk ik. Van die mensen die je tijd verdoen.

Bijvoorbeeld: je ontmoet een leuke chickie. Je spreekt een paar keer met haar af en het begint langzaam wat serieuzer te worden. Maar vervolgens zegt ze dat ze niks serieus wil, of dat er toch geen klik was, of dat het gewoon niet goed uitkomt nu. JA OKE, ZEG DAT DAN GEWOON VAN

TEVOREN. Ik ben daar zo klaar mee hè. Er zijn mensen die het prima vinden maar ik ben er daar zeker niet een van. Maar telkens trap ik er weer in, steeds denk ik weer ‘nee, deze chickie gaat het worden’ en dan steek ik er zoveel tijd en moeite in om vervolgens weer ge-ghost te worden.

Belachelijk vrouwen die dit doen, achterlijke nietsnutten. Dit geldt overigens ook andersom voor horken die dit naar vrouwen doen.

 

Haat 5:

ZONDAGSRIJDERS. Mensen, als je niet kan rijden ga dan niet de weg op ofzo. Heel rijdend Nederland ergert zich aan jullie, ga je schamen. Ik rij vaak op zondag naar de uitwedstrijd van hockey als we die hebben. Maar dan wil ik gewoon normaal door kunnen rijden. Ga dan niet met 120 km/h op de snelweg rijden of onnodig links rijden of invoegen op het laatste moment als je mij aan ziet komen.

Nouja, meestal zien ze het gewoon niet. Vaak zijn het van oude mensen die dan denken dat ze voorrang hebben op alles. Of het zijn van die vrouwen die bezig zijn met allesbehalve op het verkeer letten. En dan moet je weer op de rem trappen omdat zij niet kunnen autorijden. GA GEWOON WEG.

 

Oké genoeg haat voor vandaag. Vond je dit nou leuk/grappig/vermakelijk/relateerbaar om te lezen

laat het weten in de reacties en wie weet kunnen we hier een wekelijks dingetje van maken!

Kusjes Justin #love

 

 

 

 

By continuing to use our website you agree with the use of cookies. These are used for statistics and functionality of the website. more info

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you agree to these settings. Check our Privacy Policy for more info.

Sluiten