Bedrijvenpagina

Stageplek Eqib: Stagiaire Marketing

Social Media, filmen, editen, photoshoppen, content schrijven, redigeren, graphics en animaties creëren, inhoudelijk meedenken op marketinggebied, vloggen/bloggen, maar vooral… creatief bezig zijn! Wij bieden jou graag een plek om je te ontwikkelen tot een zelfstandige marketingprofessional. Wij hebben vanaf september 2021 weer plek voor een gemotiveerde en zelfstandige Marketing Stagiair. 
Website     vacature     Contact

Stageplek Wepublish: Stagiaire Data, Inzichten & Analyses

Samen met onze data analisten analyses maken & data verzamelen uit de online folders van onze klanten (grote retailers zoals Hema, Gamma & Aldi). Om ze zo te informeren hoe de folders beter ingericht kunnen worden.

Website     vacature     Contact

(Afstudeer)stage Wepublish: Stagiaire Marketing & Contentcreatie

Het creatieve brein van onze organisatie! Samen met de marketing manager verantwoordelijk voor de creatieve content voor de socials & andere marketinguitingen van Folders.nl. Daarnaast ook bezig om WePublish zelf beter in de spotlight te zetten door website te optimaliseren & marketingacties te bedenken voor toekomstige klanten. 
Website     vacature     Contact

Stageplek Wepublish: Stagiaire Marketing & Operations

Samen met Marketing & Content stagiaire verantwoordelijk voor de content van Folders.nl. Daarnaast onderdeel van ons 'productie' team en meewerken aan het Folder Management Platform. Dus helpen bij het produceren, verwerken & live zetten van folders.nl 
Website     vacature     Contact

(Afstudeer)stage Wepublish: Stagiaire Development

Meedraaien in ons team met developers die iedere dag helpen in de ontwikkeling van ons folderplatform Folders.nl & de app Folders.nl. Samen met de optimalisatie en doorontwikkeling van onze online viewer & folder management platform.  
Website     vacature     Contact

(Afstudeer)stage Haardenexpert.nl: Stagiaire Junior Content Specialist

Houd jij van spraakmakende en onderscheidende content, kan je nauwkeurig werken en weet jij (straks) als geen ander welke content bij onze doelgroep(en) aansluit? Dan ben jij onze ideale kandidaat om ons te versterken! Voor ons marketing team zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega junior content specialist.
Website     vacature     Contact