LiNK Bedrijvendag

Bedrijvendag

 

Bright Brown

Wij bieden "al jouw marketing voor een vast bedrag per maand", oftewel de M.A.A.S.: Marketing As A Service. Klanten betalen bij ons een vast bedrag per maand en krijgen daar een marketingafdeling voor terug. Zie het als een soort abonnement waarbij je alles wat je vet lijkt qua marketing bij ons over de schutting gooit. Wij gaan er dan mee aan de slag en zorgen ervoor dat er gave acties en content ontstaat! We doen dan ook echt alles. Websites, Fotografie, Videografie, Dronebeelden schieten, Grafische Vormgeving, LinkedIn Trainingen, Social Media Content, Online en Offline Acties en ga zo maar door. Klanten ervaren dit als prettig omdat zij niet meer bij de ene partij hun website hebben liggen en bij de andere partij hun social media. Alles op 1 plek met 1 vast aanspreekpunt. Dat geeft een hoop rust en biedt overzicht!

Banijay Benelux

Banijay Benelux is de thuishaven van verschillende creatieve contentproducenten - EndemolShine Nederland, SimpelZodiak, TVBV, Southfields, NL Film, Scenery, EndemolShine Scripted - en waar zo’n 650 talentvolle en ambitieuze individuen samenkomen om toffe programma’s te maken. Onze contentproducenten ontwikkelen, produceren en distribueren content in alle denkbare genres en voor elk platform. Denk aan groot entertainment, films, talkshows, sportprogramma’s, dramaseries, soap, documentaires, jeugdseries, reality shows en gameshows, zoals gezegd de meest complete contentproducent in de Benelux. Wij bedenken al deze toffe programma’s voor onze klanten RTL, Videoland, YouTube, NPO, Netflix, SBS, ESPN en meer en werken onder andere nauw samen met de Nationale Postcode Loterij en onze facilitaire partners NEP en United. Dagelijks komen onze programma’s voorbij op jouw scherm. Denk aan Temptation Island, Op 1, Big Brother, Penoza, Expeditie Robinson, Miljoenenjacht, Hunted, GTST, All You Need is Love, Legends of Gaming, Eredivisie op Zondag, …en de lijst gaat nog wel even door – titels waar we trots op zijn!

Tubantia

De Twentsche Courant Tubantia is hét nieuwsmerk van Twente en een deel van de Achterhoek. Tubantia verzorgt via nieuws, verhalen, video en podcast de nieuwsvoorziening in dit deel van het land. De centrale redactie bevindt zich in Enschede. De sfeer is open, stimulerend, creatief en er is veel ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief. Als je nieuwsgierig bent en je vertelt graag een goed verhaal, is Tubantia de plek om je te ontwikkelen tot allround regiojournalist.

AVROTROS

 

Wil jij stage lopen bij de nationale radio? Bij AVROTROS zijn we op zoek naar content stagiaires die mee willen werken aan onze radioprogramma's op NPO Radio 2 en 3FM! Denk hierbij aan de vetste optredens met de crème de la crème van de muziekscene zoals Snelle, MEAU en Cian Ducrot. Verdiepende videoseries over de beste muziek van Nederlandse bodem en de leukste TikTok content voor Rob & Wijnand en de Ochtendshow op 3FM. Word jij hier enthousiast van? Kom vooral langs en dan vertellen we je alles over de werkzaamheden die je kunt verwachten!

Wirelab

Wij zijn Wirelab. De full-service, creatieve partner voor doordachte strategie, krachtige branding, geïntegreerde marketing en smart tech. Wij helpen merken vandaag, om te worden wie ze morgen kunnen zijn. Samen zetten we (grote) merken in de markt: uniek, onderscheidend, opvallend en met impact. Of men nu wil groeien, transformeren, de doelgroep wilt raken, een community wilt creëren of het allemaal wilt doen; Wirelab helpt ze naar het volgende niveau. Wij bouwen next level merken door een mix van strategie, branding, ontwikkeling en digital marketing.

Grolsch

 

Wij geloven dat het beste bier gemaakt wordt met de inzet van de beste mensen!Werken bij Grolsch betekent samen met je collega’s bijdragen aan verbetering, vernieuwing en groei van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten. We houden van uitgesproken collega’s met concrete plannen die hun verantwoordelijkheid nemen en eigen ideeën hebben. We stimuleren zelfstandigheid en moedigen talent aan.Werk moet boeien, uitdagen en passen bij je talenten. Maar werk moet ook kansen bieden om te leren, groeien en presteren. Hiervoor krijg je ruimte om je talenten te tonen en jezelf te ontplooien. Daar staat tegenover dat je goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden mag verwachten. En dit alles in een plezierige werkomgeving.

Wist je dat Grolsch

  • Een historie heeft die teruggaat tot 1615? En we daarmee tot de oudste ondernemingen van Nederland behoren?
  • Uitsluitend bier brouwt en is uitgegroeid tot één van de allersterkste A-merken van Nederland?
  • Zich sinds 1995 ‘Koninklijk’ mag noemen?
  • Samen met Birra Peroni  en Viper Hard Seltzer onderdeel uitmaakt van Asahi Europe?
  • een kantoor in Amsterdam heeft en hiermee het werken voor de collega’s uit de Randstad een stuk flexibeler maakt?

Jaarlijks hebben we veel ruimte voor studenten die op zoek zijn naar een inspirerende stage- of afstudeerplek, organisatie breed! Met jouw Creative Business opleiding kun je stage lopen op onze Marketing of Communicatie afdeling, we hebben jaarlijks meerdere plekken!Daarnaast zijn wij elk jaar op zoek naar jonge academici die zich onderscheiden door intelligentie, persoonlijkheid en ondernemersgeest. Als starter kun jij geselecteerd worden voor ons GO Graduate programma. Tijdens dit programma ontdek je waar jouw talenten liggen, en waar jij je verder in wilt ontwikkelen. Natuurlijk met als doel om op korte termijn succesvol een managementfunctie te kunnen vervullen!Nog meer weten over Grolsch en jouw toekomstige carrière ga naar www.werkenbijgrolsch.nl

SAY YEAH Motion Media

Say Yeah Motion Media is een creatief video bedrijf dat zich richt op het vertellen van verhalen door middel van audiovisuele beelden. Met een team van gepassioneerde videomakers, producers en ontwerpers werkt Say Yeah aan diverse projecten, van corporate video's tot livestreams en van commercials tot documentaires. Onze prachtige livestream studio biedt de perfecte locatie voor een breed scala aan opnames. Wie op zoek is naar een unieke video of een professionele livestream, bij Say Yeah ben je aan het juiste adres. Bezoek onze website via https://sayyeah.nl/ voor meer informatie.

TRIMM

TRIMM staat al 25 jaar garant voor vloeiende interactie voor en achter de schermen, als full-service digital agency. Dit doen we met meer dan 110 specialisten, die zich gepassioneerd inzetten over de volle breedte om online campagnes, internettoepassingen en platformen te realiseren die naadloos werken en de gebruikers raken. We maken mooie, creatieve, goed ontworpen toepassingen als sites, shops en portals. Door de inzet van deze digitale middelen helpen we onze klanten in het behalen van hun doelen. Zodanig dat daar waarde wordt toegevoegd voor iedereen: Digital is ons vak(manschap).

ForResult

Jij kan ervoor zorgen dat een bedrijf meer klanten krijgt. Hoe jij hun website hoog in Google krijgt en hoe je klanten op hun website overtuigt? Dat weten we bij ForResult. Met kennis en creativiteit bijdragen aan gezamenlijk succes, daar worden wij blij van. Jij ook? Kom dan eens kennis met ons maken!

MADtv

MADtv is jouw online uitzendkanaal voor een livestream, podcast, foto of workshop. Wij zijn jouw stem in de digitale wereld! Jouw doelgroep bereiken met jouw boodschap? Wij faciliteren en ondersteunen jou daarin. Samen creëren, dat is ons doel. Co-creatie in onze creatieve broedplaats waar mensen samenkomen om de doelgroep op een innovatieve manier te bereiken met inspirerende verhalen.

Shoot the Rabbit

Shoot the Rabbit is a creative Dutch production collective with an in-house creative and production team working in the digital era. Established in 2008 by directors Marcel Buunk and Bart Leferink. Combining cinematography, storytelling, strategy and technology. We talk no shit, but rather turn your rough diamonds into appealing and relevant stories.

XD Radio

Een landelijke radiostation in Enschede? Ja! Dat is XD Radio. Het radiostation waar je blij van wordt. 24 uur per dag vanuit onze studio in Enschede een overdosis positiviteit met de leukste muziek en lekkerste deejays.. of was het andersom? 😉 Maak kennis met XD Radio en geef jezelf een xD

SAXION Career Services

Saxion Career Services is er om je te helpen met jouw keuzes in je loopbaan. Tijdens je studie maak je keuzes die van invloed zijn op je loopbaan: zoals het kiezen van een stage, het bepalen van de specialisatie binnen de opleiding of het uitzoeken van je afstudeeronderwerp. Ook na het afronden van je hbo-studie zijn er veel keuzemogelijkheden: ga je aan het werk? Kies je voor een master? Is een traineeship wat voor jou? Of durf je het aan om je eigen onderneming op te zetten? Vanuit Saxion Career Services ondersteunen we alle studenten van Saxion in het maken van deze keuzes. Je kunt op elk moment tijdens je studie contact met ons opnemen. Wij ondersteunen je bij het vinden van een stageplek, afstudeeropdracht of bij de voorbereiding op je loopbaankeuzes na het hbo. Ook als je het even niet weet zijn wij er om je te helpen om jouw vervolgstappen te onderzoeken. Denk hierbij aan: - Een individueel loopbaangesprek om jouw volgende stap te onderzoeken; - Concrete sollicitatietips van een loopbaancoach; - Verschillende netwerkevents; - Handige workshops op het gebied van o.a. solliciteren, de arbeidsmarkt en zelforiëntatie; - Inspiratie voor loopbaankeuzes die je wellicht nog niet kent.

Adwise

Wij zijn Adwise. Een digital agency met meer dan 100 creatieve denkers en doeners aan de digitale frontier. Wij zetten bedrijven op een beslissende voorsprong. We creëren groei en concurrentievoordeel met geweldige ervaringen. De digitale tijd biedt kansen voor iedereen. Het verzilveren van deze kansen vraagt om een agency die verder kijkt dan morgen en er vandaag al mee aan de slag gaat.

BIM4ALL

BIM4ALL is specialist op het gebied van digitaal bouwen door middel van de werkmethodiek BIM. Dit doen wij door middel van verschillende diensten, zoals BIM-modelleren, Consulting en 3D-laserscannen en Analyse. Wij werken hierdoor iedere dag met de meest innovatieve technologieën en werken voor praktisch alle aannemers en ontwikkelaars in Nederland. Onder BIM4ALL valt dochterbedrijf Studio X, met o.a. het platform Vastgoed Online. Zij zitten meer aan de creative kant van de bouw; de verkoopfase, waarbij je kan denken aan het maken van websites, brochures enzovoort.. Als stagiaire CB ben je werkzaam voor al onze BV's, waarbij jouw creativiteit bijdraagt aan het gezamenlijke succes. Je krijgt bij ons onder goede dagelijkse begeleiding, de vrijheid en mogelijkheid om je eigen verantwoordelijkheid te pakken en je eigen zelfstandige taken uit te voeren.

Brandstof community

Brandstof Community wil dé creatieve community van de regio Twente creëren. Met Stichting Fuel doen we dit door de creatieve industrie te binden met elkaar d.m.v. het organiseren van o.a. interessante kennissessies, workshops, speeddates en events. Hierbij wordt ook jong talent betrokken en verbonden aan het (toekomstige) werkveld. Ben je op zoek naar een bijbaan waarbij je gaat werken in jouw toekomstige werkveld, lijkt het je leuk om meer te leren over veel verschillende onderwerpen of wil je andere gelijkgestemden leren kennen? Kom op de bedrijvendag naar onze stand en wordt lid van Brandstof Community!

diezit

diezit. marketing & communicatie, gevestigd in Deventer, is een bruisend bedrijf dat hard aan de weg timmert. Wij zorgen ervoor dat bedrijven groeien, knallen en raken met hun marketing en communicatie. Met ons team van 30 enthousiaste collega's zijn wij stuk voor stuk ambitieus en bereid onze klanten te ontzorgen en net even dat beetje extra te geven. En daarmee weten we mensen te raken. Niet met losse flodders, maar doelgericht. Wij maken websites die bij onze klant passen, een strategie waarmee de opdrachtgever verder kan, een idee die de klant enthousiast maakt en concepten die mensen raken. Niets is ons te gek. Een belangrijk ingrediënt van onze cultuur is PLEZIER. Zonder een gezonde dosis humor, gezellig samen eten en vrijdag een broodje halen in de stad zouden wij niet zijn, wie wij nu zijn.

Enschede Promotie

Enschede Promotie levert een belangrijke bijdrage aan de economische groei van de stad. Onze focus ligt op het aantrekken van meer bezoekers die langer verblijven en meer besteden. Daarnaast bouwen we aan het merk Enschede als technische, innovatieve en creatieve stad. In onze promotie om bezoekers aan te trekken zetten we Enschede neer als ondernemende, creatieve en bruisende stad.

Greenzeen

Greenzeen is een innovatieve start-up die zich specialiseert in duurzaam online publiceren. Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een tool waarin men snel en duurzaam een online magazine, online brochure, online jaarverslag en meer kan maken. Op dit moment zitten we in de testfase en hebben er al een aantal klanten toegang tot Greenzeen.

JobOpp

Wanneer je kennis maakt met de arbeidsmarkt is dát meestal het moment dat je ontdekt dat er echt heel wat te koop is. Maar bij welk bedrijf kom jíj eigenlijk het beste tot je recht? JobOpp is jouw sparringpartner. Bij ons kun je terecht voor al je vragen rondom solliciteren en de zoektocht naar een baan, afstudeer- of stageplek. Onze Job Advisors bieden altijd persoonlijke aandacht en maatwerk. En dat doen we laagdrempelig en kosteloos voor jou! Het enige dat jij investeert is tijd en aandacht. Afhankelijk van je behoefte, kijken wij wat we voor jou kunnen betekenen. Ben je voornamelijk op zoek naar een nieuwe baan of stage, of wil je verder onderzoeken wie je bent, wat je wilt en wat je kunt? Wij helpen je in beide gevallen graag verder zodat je een kickstart kunt geven aan je carrière!

Komvoor

Maak kennis met Komvoor: een educatief ontwerpbureau, gevestigd in Enschede. Bij Komvoor bedenken, ontwikkelen en verspreiden wij uitdagende leersituaties voor kinderen en jongeren. Denk bijvoorbeeld aan bijzondere kinder-doe-tentoonstellingen, verhalende audiotours en spannende speurtochten. Dit doen wij met veel enthousiasme en in samenwerking met maatschappelijke partners en het onderwijs. Met als doel om leren weer zintuigelijk en betekenisvol te maken, door het huidige onderwijscurriculum te verfrissen met ons methodevervangende lesmateriaal!

Saxion, Centrum van Ondernemerschap, traineeship Fast Forward

Fast Forward traineeship Fast Forward is een traineeship vanuit Saxion waarin je binnen twee jaar werkervaring opdoet bij twee of drie organisaties in diverse functies. Samen met jou gaan we op zoek naar de beste match! Met 1200 plaatsingen bij 500 bedrijven in 22 jaar tijd hebben we ruime ervaring en een uitgebreid netwerk. Denk bijvoorbeeld aan projectmanagement bij een trainingsbureau, HR bij een productiebedrijf, marketing bij een startup of accountmanagement bij een internationale organisatie. Daarnaast volg je een inspirerend ontwikkelprogramma bestaande uit masterclasses op het gebied van personal branding, innovatie, ondernemerschap en intervisie. Dit volg je samen met zo’n vijftien mede-trainees. Bij de start van het traineeprogramma krijg je een coach die je begeleidt bij het realiseren van jouw persoonlijke doelen. Het traineeship is voor young professionals van alle opleidingen. Je bent bereid je breed te oriënteren in functies bij mooie organisaties in Oost-Nederland. Je bent communicatief vaardig, ondernemend en gedreven om je op zowel persoonlijk als professioneel vlak verder te ontwikkelen. De combinatie van werken, ontwikkelen en coaching vormt een unieke kans voor jou om de eerste twee jaar van jouw carrière mee te starten. Kortom: Fast Forward is een traineeship met impact!

Regionale Publieke Omroep

Bij de regionale omroep kun je je als journalist heel snel ontwikkelen. Je krijgt er alle ruimte om dingen te leren en daardoor ontwikkel je je heel snel als een allround journalist die alle technieken beheerst. En als je weet dat YouTube iets anders is dan televisie en een Instagram-story andere eisen stelt dan publicaties op de website, kun je je al vrij snel onderscheiden met aansprekende verhalen. Daarbij hebben de regionale omroepen een prima cao en doorgroeimogelijkheden. Als je bij de tafel van de RPO (Regionale Publieke Omroep) langskomt, ligt het actuele vacatureaanbod bij de verschillende omroepen voor je klaar. Je kunt dus meteen een hengel uitgooien. Tot dan!

Studio X

Expert in visuele bouw- en vastgoedcommunicatie dat is Studio X. Vanuit ons full service aanbod, zorgen wij voor de juiste 3D visualisaties en content op de juiste plaats. Met ons team van creatieve specialisten, brengen wij uw nieuwbouwontwikkeling, omgeving, aanbesteding of product visueel tot leven. Dit doen wij samen met onze hechte en leuke team van 3D-artisten en developers. De gezamenlijke creativiteit en individuele talenten leveren continu de meest mooie resultaten op. Daar zijn we trots op. Kom straks met ons kennismaken en wie weet kom jij ons team versterken tijdens jouw stage. Voor meer informatie over wie wij zijn en wat wij doen, verwijzen we je graag naar onze website(s), www.studio-x.nl en www.vastgoed-online.nl Tot straks!

Selo

Bij Selo ontwerpen en bouwen we processystemen voor internationale bedrijven, waaronder grote multinationals in de food en petfood industrie. We zijn een echte wereldspeler en onze machines vind je werkelijk overal ter wereld terug, en zo ook onze klanten. Selo is actief in meer dan 100 landen, verdeeld over alle continenten. Van design tot installatie en ingebruikname; we doen het allemaal.

Morskieft Ontwerpers

Dit is Morskieft Ontwerpers: Creatieve ontwerpers van strategische identiteiten. Design is onze core business. Met een team van ontwerpers, strategen en developers werken we elke dag aan strategische identiteiten. We zetten jouw merk op de kaart. Samen plaatsen we het merk in het hart van de organisatie en bouwen aan een sterk fundament voor alle marketing en communicatie. Onze nieuwsgierigheid naar jouw verhaal en onderscheidend vermogen drijft ons tot het beste antwoord op jouw vraag. Wij geloven in een sterk merk als bron voor verbinding en vooruitgang. Door digitalisering wordt de wereld kleiner. Met één druk op de knop kun je honderden mensen tegelijk bereiken en toch wordt het maken van een echte connectie steeds moeilijker. We zijn allemaal op zoek naar gelijkgestemden. Soms vind je die één straat verderop, soms aan de andere kant van de wereld. Merken verbinden mensen. Ze creëeren communities en helpen ons op weg richting de toekomst. Ieder merk heeft een uniek DNA. Normen en waarden, gewoontes en ambities. Wij halen dit naar boven. We leggen vast waar het onderscheidend vermogen zit en hoe dit optimaal kan bijdragen aan de doelen die zijn gesteld. Dat lukt alleen als we het samen doen. Samen komen we tot de kern van het merk en plaatsen deze in het hart van de organisatie.

We are always on the lookout for motivated and talented young professionals who want to develop personally and professionally and actively support our teams. You can demonstrate your talent in any area - whether it's product management, quality assurance, procurement or design. In the respective department, you can contribute your enthusiasm and your ideas in various areas - may it be as an intern, as a working student or as a trainee.

Allus Broadcast Facilities

Website:

 

Broadcast Facilities is gespecialiseerd in het leveren van full service oplossingen op video-facilitair en technisch gebied. Als innovatieve en flexibele partner, met eigen regiewagens, zijn wij een aansprekende partij in de markt. Wij bieden een breed pakket aan diensten. Wij leveren faciliteiten voor (sport)registraties met klanten zoals espn, nos, ziggo, viaplay, rtv oost en dazn maar ook evenementen als de champions league dames, keuken kampioen divisie en ook de military boekelo.

Studio Z

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/studiozdeventer/ 

Mail: contact@studioz.nl

Wij zijn Studio Z, een innovatieve creatieve studio in Deventer. Wij helpen onze klanten door vorm te geven aan sprankelende leerervaringen en door complexe inhoud toegankelijk, leerzaam en leuk te maken. De creatieve media en educatie specialisten van Studio Z maken complexe informatie toegankelijk door deze om te toveren tot (audio-) visuele verhalen zoals animaties, video's en podcasts, door in co-creatie met instellingen en hun doelgroepen educatie vorm te geven, door serious games te ontwikkelen en door het verzorgen van sprankelende cultuureducatie activiteiten met ons enthousiaste docententeam.

Stichting Cross Your Borders

Wij zijn stichting Cross Your Borders. Een creatief, ambitieus team met een passie voor het creëren van mondiale bewustwording onder jongeren. Dit doen we met onze interactieve burgerschapsprojecten op scholen in heel Nederland en met onze wereldse schoolreizen. Creëer impact en sluit je bij ons aan als STAGIAIR(E) EDUCATIE & ONTWIKKELING!

Young Motion

Videoproductiebedrijf Young Motion: wij maken video's voor de doelgroep MKB! We zijn een jong en snel groeiend bedrijf en doet dit samen met in totaal 7 mensen, waaronder een aantal studenten. We zijn actief in veel verschillende branches: sport, corporate, festivals, zorg, bruiloften, noem maar op. Het varieert van een bedrijfsfilm met een uitgebreid script tot de vlugge aftermovies bij de discotheek Lucky. Dit doet wij met een aantal ervaren freelancers, collega's en de stagiaires. Het unieke aan ons bedrijf is dat de stagiaires volkomen meedraaien met ons jonge team. Onder goede begeleiding zal jij vanaf dag 1 bezig zijn met commerciële projecten. De gemiddelde student zal rond de 20+ projecten hebben afgerond in zijn of haar stageperiode :). Bij ons doe je dus échte ervaring op en is dit de ideale opstart naar je carrière als professioneel videomaker. Niet meekijken hoe wij de belichting opzetten, maar meehelpen en snappen hoe het werkt. Ook krijg je de mogelijkheid om zelfstandig naar een klus te gaan, incl. klantencontact en andere sparringsessies. Wij gaan bijna altijd in gesprek met jou, ongeacht je ervaring. Tot snel!

MEDIASTAGES

MEDIASTAGES | THE STORY Van Jong talent naar Jong professional Sinds de jaren 80 is Mediastages het stagebureau waar de student centraal staat. Op ons platform bedienen wij 200.000 bezoekers en plaatsen wij meer dan 4.000 studenten op zeer diverse stageplaatsen. Deze stages lopen uiteen van marketing tot productie en van Groningen tot Maastricht. Met ons landelijk netwerk bereiken wij MBO, HBO & WO studenten van verschillende media gerelateerde opleidingen, denk hierbij aan Creative Business, Media & Cultuur, Communicatie en Multimedia design, maar ook Politicologie of Rechten. We werven stagiairs voor mediabedrijven en de creatieve industrie. Denk hierbij aan Radio en TV, Print, Online en ook aan marketing en communicatie afdelingen van bedrijven in alle andere sectoren. Wij trainen, adviseren en recruiten studenten op hun weg van jong talent naar jong professional. Wij adviseren bedrijven op werving en begeleiding van stagiairs. Door de belangen van deze groepen te koppelen is Mediastages het netwerk op gebied van stages.

Talent this way

Van starters tot ervaren professionals DAAR DOEN WE HET VOOR Wij zijn Talent this way, het vacatureplatform voor de media en creatieve industrie in heel Nederland. Al zo’n 15 jaar bouwen we aan ons netwerk via ons zuster bedrijf Mediastages. We komen over de vloer bij alle productiemaatschappijen, de publieke en commerciële omroepen, creative agencies, gaming bedrijven en alle facilitaire bedrijven die aan de media en creatieve industrie gelinkt zijn. Door onze jarenlange ervaring hebben we een grote database met professionals die ooit een stage via ons gezocht hebben. Nu helpen we hen, en alle andere werkzoekenden, bij hun zoektocht naar een (nieuwe) job. Ons netwerk van opleidingen en opleiders geven ons de toegang tot hun alumni. We zijn vaak aanwezig voor voorlichting over solliciteren tijdens events van studieverenigingen.

Flowmundo

Flowmundo Academy is een talent ontwikkelorganisatie die talentvolle jonge mensen vakinhoudelijk en persoonlijk ontwikkelt. We zijn een aanvulling op het bestaande onderwijs en willen theorie en praktijk dichter bij elkaar brengen. Het is dan ook ons doel om jou versneld te ontwikkelen van junior tot medior.

Traffic Today

Bij Traffic Today in Deventer weten we: geen enkel vraagstuk is hetzelfde. Hoe zorgen we er als online marketing bureau dan voor dat we toch voor elke klant het gewenste rendement kunnen behalen? Dat doen we door het initiëren van maatwerkcampagnes waarin we verschillende technieken combineren. Van strategie en analyse tot optimalisatie, advertising en ontwikkeling: onze online marketeers zijn dankzij een flinke portie ervaring in staat om binnen al deze gebieden te werken. Wij geloven in de kracht van samenwerking. Of het nu gaat om de samenwerking met onze klanten of onderling met collega’s, successen behalen we met elkaar. We vullen elkaar aan, leren van anderen en behalen zo de beste resultaten voor ons bedrijf en dat van onze klanten. Want als onze klanten groeien, groeien wij mee – en andersom. We zijn een digitaal marketingbureau in hart en nieren maar roesten niet vast in oude patronen. Blijven innoveren, experimenteren en ontwikkelen – dat is de meerwaarde van onze dienstverlening. Dit betekent dat onze specialisten nooit stilstaan. Want willen we ons bedrijf naar een hoger niveau tillen, dan begint dit bij de mensen. Zij maken Traffic Today. Als onderdeel van ons bedrijf staat jouw ontwikkeling, inhoudelijke kennis en persoonlijke ambitie dan ook centraal. Individuele vooruitgang zorgt voor collectief succes, voor ons en onze klanten. Daar zijn we van overtuigd.

F&TT


 

WE Fashion

LinkedInhttps://www.linkedin.com/in/patricia-van-nuland-47a491a6/

Website: https://www.wefashion-jobs.nl/stages-hoofdkantoor

E-mail: patricia.van.nuland@wefashion.com

Wij zijn een succesvol Nederlands multi-channel merk, met een sterke basis als retailer en een succesvolle positie als e-tailer. Ons doel is zelfs om hierin de grootste van West-Europa te worden. Gedurfd? Ja. Maar we zijn hard op weg. Onze heren-, dames- en kidscollecties zijn te koop in ruim 150 stores verspreid over 4 landen, op wefashion.com en in ruim 20 landen via onze online partners. Ambitie, innovatie en groei staan bij ons altijd voorop. We investeren dan ook graag in jou als persoon, door je te stimuleren en te motiveren d.m.v. trainingen en coaching. Want alleen door onze medewerkers de beste versie van zichzelf te laten worden, kunnen wij als organisatie de beste versie van onszelf worden. Ben jij nieuwsgierig naar de werkwijze van een internationale mode-organisatie, draai je je hand niet om voor een uitdaging en wil jij een sterke basis leggen voor je latere carrière? Dan is een stage bij WE Fashion iets voor jou. Jaarlijks bieden wij toffe stageplekken aan tientallen stagiair(e)s. Maar daar stopt het niet, want velen van hen blijven na hun stageperiode als vakantiekracht of zelfs in vast dienstverband werken. Klaar om je aan te sluiten bij onze reis?

tex.tracer

Geen tijd te verliezen, de wereld heeft verandering nodig. Als consument ben je je bewust van wat je koopt. Regeringen voeren meer wetgeving in om duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken. Merken en retailers moeten transparant zijn. tex.tracer is de sleutel tot geverifieerde transparantie in de mode industrie. Ons platform geeft klanten inzicht in de reis van het product, van materiaalbron tot detailhandel.

REV'IT!

Since 1995, the REV’IT! brand has represented a promise. Any product carrying our mark will be born of excellence in design, performance, and innovation. Since 1995, we have shaped a significant increase in the standards of safety, comfort, and style in motorcycle clothing. And we’re still pulling the industry forward today. Since 1995, we have been inspiring to ride.

Ernsting's family

We are a sustainable family business with around 1,920 stores and a multi-award-winning online store, making us one of the largest cross-channel providers in the German textile retail sector. Our customers enjoy an attractive range of value-for-money clothing and home & living products for the whole family. This family spirit is also reflected in our daily interaction: a strong sense of community, communication at eye level, and respectful interaction make our steadily growing Ernsting's family very special.

We are always on the lookout for motivated and talented young professionals who want to develop personally and professionally and actively support our teams. You can demonstrate your talent in any area - whether it's product management, quality assurance, procurement or design. In the respective department, you can contribute your enthusiasm and your ideas in various areas - may it be as an intern, as a working student or as a trainee.

Just Brands

Just Brands is al meer dan 25 jaar een dynamisch en toonaangevende speler in de markt voor premium jeans en casual kleding in de Benelux en de DACH. Vanuit ons hoofdkantoor in Lijnden bouwen we met een down-to-earth en enthousiast team aan onze merken PME Legend, Cast Iron en Vanguard. Drie sterke merken met een eigen verhaal en onderscheidende imagoplatforms.

Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op een gezamenlijke inzet en toewijding om onze doelen te bereiken. waarbij plezier een van de belangrijkste drijfveren is. 

Ons veelzijdige team bestaat uit getalenteerde mensen met ieder hun eigen vakgebied, ondernemerschap en persoonlijke groei worden aangemoedigd in een gezonde, no-nonsense, eerlijke en open werksfeer

Hooijer Footwear Group

Hooijer Footwear Group is een familiebedrijf in de schoenenbranche. De passie voor schoenen is er bij de familie Hooijer met de schoenlepel ingegoten. Hilko Hooijer is begin deze eeuw gestart met het distributie schap van een aantal grote merken. Inmiddels is Hooijer Footwear Group uitgegroeid tot één van de grootste distributeurs in de schoenenbranche en werken we met merken als Birkenstock, Lazamani, Jan Jansen Amsterdam, Toni Pons, HEYDUDE, Sockwell, Lomer, Keen en Tofvel. Werken bij Hooijer Footwear Group betekent werken in een inspirerende omgeving. Als full-service agency ontzorgen wij zowel fabrikanten als retailers op het gebied van marketing, verkoop en supplychain. Dat doen we met een professioneel en gedreven team van ruim 70 medewerkers. Iedere dag trekken we opnieuw onze snelle schoenen aan om het beste uit onszelf te halen. Wij geloven dat de kracht van onze merken afkomstig is van de mensen die erachter staan. Hooijer Footwear Group groeit! Qua het aantal merken in ons merkpotfolio, landgrenzen die wij overgaan en uitbreiding van ons HQ.

L. ten Cate

L. ten Cate is een internationaal bedrijf met oer-hollandse roots. Met een sterke familiementaliteit maken wij al jaren kwaliteitsondergoed en badkleding. Het is onze missie om de komende jaren weer het meest geliefde ondergoedmerk van Nederland te worden door eigentijdse, comfortabele en duurzame producten te ontwerpen, produceren en leveren. Naast het merk ten Cate produceren wij ook voor grote Nederlandse retailers private label collecties en ontzorgen deze partners in hun supply chain.

Saxion Sustainable & Functional Textiles

Sustainable & Functional Textiles are everywhere and are becoming increasingly durable, smarter and more functional. The textile industry is able to innovate thanks to new technologies, smart materials and durable processes. Society faces complex issues. Smart and functional materials can help address these issues. The digitisation of production networks is making it possible to rapidly introduce innovations on the market. The research group Sustainable & Functional Textiles (SFT) develops innovative concepts and products by way of practice-oriented research in collaboration with companies, researchers and students.