Activiteiten

Hier kun je je inschrijven voor al onze komende activiteiten.
Sommige activiteiten zijn alleen toegankelijk voor leden, in dat geval moet je ingelogd zijn, doe dit door in het menu naar log-in te gaan.

Open activiteiten

Bestuursinteresse borrels

Op 10 februari, 17 februari en 3 maart hebben wij bestuursinteresse borrels, van 19:00-20:30 uur. Benieuwd naar een bestuursfunctie bij studievereniging LiNK? De bestuursinteresse borrel is de plek voor al je vragen over een bestuursjaar/functie! 

 

Meld je hier aan!

Online Alumni pubquiz

Om toch wat sociale gezelligheid te kunnen bieden, organiseren we op dinsdag 23 februari van 20:00 tot 22:00 uur de allereerste online alumni pubquiz.
Vorm een team, met je oud-studiegenoten of met vrienden/familie, en laat de teamcaptain zich inschrijven. Als je nog geen team hebt, kun je deze Google Form ook invullen! Dan deelt de alumnicommissie jou in.

Je kunt je tot 22 februari 20:00 aanmelden, en deelname is gratis.

De winnaar valt eeuwige roem en glorie ten deel en mag zich het slimste alumniteam van LiNK noemen!!
Ook als je geen alumni bent kun je natuurlijk deelnemen, maar zijn de vragen pittig.

Meld je hier aan!

Tie Dye Party

Liever geen knal oranje LiNK-trui maar een tof Tie Dye kledingitem? Dat kan! Woensdag 10 maart om 19:00 uur heeft de FTT commissie een livestream via onze Discord (invite.gg/svlink) om jou te laten zien hoe Tie Dye werkt. Meld je nu aan voor een box 🧳 met benodigdheden zodat jij kan meedoen aan deze toffe activiteit! 🧡

Meld je hier aan!

Activiteiten alleen voor leden

Je bent niet ingelogd.