!!! Krijg je binnen 5 werkdagen geen bevestigingsmail? Stuur dan een mailtje naar bestuur@islink.nl 

Ga jij volgend collegejaar (2018-2019) beginnen aan een studie binnen ACT? (CMGT, MIC of FTT).

Begin dan je studententijd goed met het LiNK introductie weekend (LiNKtro). Van 25 t/m 27 augustus 2018 organiseert Studievereniging LiNK het introductieweekend van de Academie Creatieve Technologie.

Krijg je binnen 5 werkdagen geen bevestigingsmail? Stuur dan een mailtje naar bestuur@islink.nl 

Vul ook alle vlakken in anders wordt het formulier niet verstuurd. 

Tijdens dit weekend kan je meedoen aan leuke activiteiten en spellen om zo ondertussen al je studiegenoten te leren kennen. Het is dus geen ramp als je niemand kent. Zorg dat je goed voorbereid bent op je studententijd en schrijf je in door het onderstaande formulier in te vullen! Aanmelden kan tot en met 20 augustus (maar meld je je aan na 10 augustus dan krijg je geen t-shirt). De kosten voor het kamp bedragen €35,-.

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk de video van afgelopen jaar hiernaast of kijk op onze foto en video pagina om te zien wat LiNK allemaal kan bieden!

Geslacht:  Man Vrouw
Geboortedatum:
Studie:
Studentnummer (indien al bekend):
Shirtmaat:

Ik word lid van studieverenging LiNK en ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Door akkoord te gaan met die formulier geeft u toestemming aan studievereniging LiNK om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van studievereniging LiNK. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terug boeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Ik ga mee op introductiekamp van studievereniging LiNK.

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan Studievereniging LiNK om een eenmalige incasso-opdracht te sturen naar uw bank om een bedrag van €35,- van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om eenmalig een bedrag van €35,- van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Studievereniging LiNK. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terug boeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. Mocht je na aanmelding niet meer mee kunnen naar het LiNKtro dan moet je je afmelden voor 12 augustus anders is er geen restitutie mogelijk.