Het is nu alweer bijna 2 maand geleden dat de LiNK-activiteit All you need is LiNK plaatsvond. Rolf (de fantastische voorzitter van de enige echte LiNKing-commissie) had mij daarna de rol als vrouwelijke cupido gegeven om de matches samen in een WhatsApp-groep toe te voegen. Hierin stuurde ik een berichtje met wat uitleg, daarna verliet ik de groep meteen. Het idee erachter: zo zijn ze geforceerd om met elkaar te gaan praten en natuurlijk op een échte date te gaan. 

Ik zal waarschijnlijk niet de enige zijn die zich afvraagt of uit die matches iets is gekomen. En zo kunnen roddels (ik heb zo hier en daar tijdens deze online tijden toch wat opgevangen) worden ontkracht of bevestigd. Is er wellicht al een nieuwe LiNK-baby op komst? Zou deze match methode werken? Of zou de LiNKing-commissie toch een vernieuwende strategie in moeten zetten voor een hoger slagingspercentage? Om antwoorden te geven op deze prangende en enerverende vragen, heb ik voor de LiNK-leden mijn research gedaan. 

Voor deze activiteit hadden we 42 aanmeldingen. Uit deze aanmeldingen zijn 10 matches gemaakt. Ik vind dat geen slechte score! Ik ben benieuwd of de pick-up lines die de commissie heeft gemaakt, ook echt hebben geholpen. Goed, laten we beginnen.

  1. Match nummero uno: Noa en Oscar

In de vijver van eerstejaarsstudenten hebben wij een match gemaakt. Noa en Oscar hadden elkaar genoemd in de top 3. Na wat heen en weer appen is het helaas nooit wat van een date gekomen en is het gewoon op vriendschappelijk niveau. Maar, ze hebben er wel wat leuks aan overgehouden! Ze zitten namelijk, samen met wat anderen, in een filmclub. Hoe leuk. Uit betrouwbare bron heb ik gehoord dat Oscar terug is gesprongen in de vijver en hier misschien wel wat aan de haak heeft geslagen… Ik hoop dat hier wat moois uit bloeit. 

  1. Match nummer twee: Melvin en Merel

Alleen al de reden dat ze beide met ‘Me’ beginnen vind ik al reden genoeg voor een relatie. Het kan zo een nieuwe M-familie worden. Je kent ze wel, families die beginnen met dezelfde letters. Ik vind dat echt heel erg leuk. 

Ook zij begonnen gezellig met appen en al snel was er een eerste date gepland. Na wat koffie en een wandeling kwam hier een einde aan. Anderhalf week later zijn ze op een tweede date geweest, maar helaas was er geen vonkje die oversprong en is het nooit meer van een derde date gekomen. Het starten van de nieuwe M-familie is in ieder geval geprobeerd. 

  1. Match nummer drie: Olivia en Luca

Ik val meteen met de deur in huis. Dit is hem niet geworden. Er is helaas geen date gekomen, maar er is nog wel contact. Ze hebben elkaar op Snapchat toegevoegd en hier wordt nog wel wat heen en weer gesnapt. Wellicht dat het nog kan groeien, maar om elkaar echt goed te leren kennen lijkt Snapchat mij niet helemaal het juiste platform. 

  1. Match nummer vier: anoniem

Deze duifjes wilden liever niet met de naam worden genoemd. Die namen laten we dan ook lekker in het nest zitten. Maar of de liefde ook uit is gekomen? Ik vrees van niet. Het is na een paar berichtjes nooit van een date gekomen. Misschien dat er nog wat langer gebroed moet worden.

  1. Match nummer vijf: Daphne en Jelmer

Nog zo’n enorm een succesverhaal! Nadat ik de WhatsApp-groep had verlaten schijnt er nog wel wat geappt te zijn, maar op een gegeven moment was de vonk er toch niet helemaal. Ze bleken niet de match voor elkaar te zijn. 

  1. Match numméro six: Geron en Sanne E.

Na wat appjes heen en weer is dit tot een fysieke date gekomen. Dineren met kaarslicht, een flesje wijn, wat shots en bier achter de kiezen. Hoe romantisch. Maar helaas, ook bij deze match niet dé klik. Na wat praten was het dan toch tijd om naar huis te gaan en is het niet weer gekomen van een tweede date. 

  1. Match Nummer sieben: Olivia en Teun

Op de dag zelf heeft deze match nog wat met elkaar geappt. Echter, dat weekend kon je schaatsen op natuurijs. Eigenlijk de meest romantische en perfecte date die je kan hebben (vind ik in ieder geval). Maar, helaas was ook hier de vonk niet te vinden in de kou en hebben ze zonder elkaar geschaatst. Er werd nog even gesproken over een wandeling, maar dat is er niet van gekomen. 

  1. Match nummer acht: Ruben en Sanne G

Helaas helaas. Ik ga er niet omheen draaien. Dit is hem ook niet geworden. Na wat appen was het gevoel van vlinders in de buik niet. De rupsjes mochten zich nog niet ontpoppen en zitten nog rustig in hun cocon. Ik hoop dat ze beide een keer hun vlinders mogen laten uitkomen bij een juiste match. 

  1. Match nummer negen: Ruud en Robin

Ook deze deelnemers hadden elkaar in de top 3 gezet. Na wat heen en weer appen is er eigenlijk niet meer echt wat van gekomen. Dat komt omdat de dag na de activiteit Ruud een relatie kreeg. Voordat de roddels weer in de LiNK-wereld schieten. Het geen LiNK-lid helaas :(. Maar voor Robin, er zijn nog genoeg andere vissen in de zee….

  1. Match nummer tien: Marije en Pien

Ja ja, als afsluiter, ook ikzelf was gematcht. Wel op vriendschappelijk niveau. Want wij voelen ons toch meer aangetrokken tot het mannelijke geslacht. Echter, wij hebben wel een date gehad. Naar een aantal mimosa’s en een lekkere lunch was het wel weer tijd om te gaan. Een tweede date is er nog niet van gekomen. Die komt er misschien binnenkort wel aan! Dus bij deze: Lieve Marije, wil jij met mij op een tweede date? 

Wat ik kan concluderen is dat LiNK-ers niet perse super goed zijn in daten. Het stopt bij appen, na een eerste date of een misschien toch wel slechte openingszin die de commissie heeft meegegeven. Heel LiNK zit in deze tijden wel te wachten op updates, roddels en nieuwe vlammen. Maar goed, deze tijden gaat ook alles wel wat lastiger. Gelukkig is het einde van de lockdown in zicht (hou nog even vol!) en de lente is natuurlijk weer begonnen. 

De lente, het seizoen van de liefde. 

Volgens de zangvogels en konijntjes in ieder geval! Heb ik ergens op het world wide web gelezen… 

Liefs, Pien

Leave a Reply