Na een aantal sobere Burundi-achtige columnjaren heeft het nieuwe LiNK-bestuur de defibrillator van de columngroep gevonden. Waar voorheen columns bijna nooit en zeer onregelmatig verschenen zal dat vanaf heden anders zijn. Ook zullen alle onderwerpen aan bod komen. Van grappige flauwekul tot serieuze maatschappijkritische verhalen. Waar je het mee eens of oneens kunt zijn. Columns moeten gevoelens loswrikken, een knuppel in het hoenderhok gooien of/en discussie aanwakkeren en nieuwe inzichten creëren. We ontvangen ook graag recensies op onze columns. Zo zorgen we er samen voor dat de column boeiend, scherp en relevant blijft.

Elke LiNK-Columnist heeft zijn/haar eigen overtuigingen. Op die manier zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk geluiden gehoord worden. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat het een nieuw en boeiend columnjaar wordt.

Het LiNK-Bestuur is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de columns. Mocht je het niet eens zijn met de inhoud, dan is het verstandig om de schrijver direct aan te spreken

Leave a Reply